Bandy Button

Bandy Button is een Frans merk wat in 2015 is opgezet door Jessica Ben-Ami. Na de geboorte van haar twee dochters begon Jessica kleding te maken voor haar eigen kinderen en de kinderen van mensen in haar omgeving. Dit liep al snel uit de hand en samen met haar echtgenoot besloot ze een "echte collectie" te maken.  Waar staat "Bandy Button" voor? Zij maken "coole" kleding waarin kinderen zich comfortabel en vrij voelen. De stoffen zijn van goede kwaliteit, comfortabel en duurzaam. De prints en illustraties zijn allemaal handgemaakt.  

 

A MONDAY in Copenhagen

A MONDAY in Copenhagen is komt uit Denemarken en zij maken hele fijne mode voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Dit merk is opgezet in 2018, dus nieuwer dan nieuw! Gelukkig kun je dit merk in steeds meer landen kopen, en gelukkig ook in Nederland. De kleding is net even een beetje anders dan anders, comfortabel, duurzaam en verantwoord en altijd van zeer goede kwaliteit. Alle kleding is volledig gemaakt van 100% organic OEKOTEX® katoen.

 

Daily Brat

Daily Brat komt uit Amsterdam en maakt heerlijke baby en kids wear. Zij maken elk seizoen weer prachtige en tijdloze kleding voor jongens en meisjes. Daily Brat gebruikt kwalitatief hoogwaardige nauurlijke stoffen (zoveel mogelijk organic), alle items worden op een eerlijke manier geproduceerd in Portugal, de ontwerpen zijn modern, tijdloos en seizoen na seizoen te gebruiken. 

 

One Day Parade

One Day Parade is ons tweede merk uit Nederland. Dit merk is van Yvonne Yu, een moeder van 2 die een DIY project aan de keukentafel heeft uitgewerkt tot een internationaal bedrijf. Hoe tof is dat? One Day Parade is bekend om zijn kleurige designs, positieve vibe en alle items zijn heel easy to wear. De collectie is vanaf de lente 2021 bij ons verkrijgbaar.

 

Anarkid

Het merk Anarkid komt uit Australië en is nu ook verkrijgbaar in Europa. Anarkid omschrijft zichzelf als FASHION ACTIVISTEN. Zij willen graag een sociaal en milieubewuste verandering maken door het produceren van goede en sustainable kleding voor kids tot en met 12 jaar. Daarnaast moedigen zij het vrije denken aan,  net als de liefde voor kunst en een verantwoordelijk productieproces. Tenslotte waarderen zij vertrouwen, creativiteit, transparantie en een vleugje rebellie. En rebelse kleding, daar houden wij wel van! 

 

Chi Khi

Chi Khi is ook een merk uit Down Under Australië. Het merk is opgezet door Natalie Bassingthwaighte, een ervaren moeder en bekende tv persoonlijkheid uit Australië. Alle producten worden door haar zelf ontworpen. De kleding is onderling prima met elkaar te combineren, is cool en een beetje anders dan anders. De kleding is gemaakt van een speciaal gemaakte bamboo mix, wat niet alleen superzacht is maar ook zeer comfortabel is om te dragen. Deze stof is hypoallergeen en anti-bacteriëel. Het is veel vriendelijker voor het milieu dan andere materialen. Kernwoorden voor dit merk zijn: kwaliteit, cool, urban. De meeste items zijn unisex. 

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2024 Rebel Loa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel